Basha habit përball gazetarëve: As ne nuk kemi qenë të kulluar, por kemi reflektuar në drejtim

Kryetari i Partise Demokratike po zhvillon nje komunikim me gazetaret nga selia e PD. Ne nisje te ketij komunikimi, kryetari i Partise Demokratike Basha ka folur fillimisht per arr estimin e ish-ministrit te Drejtesise Lefter Koka.

Sipas Bashes, ajo e inceneratoreve ishte nje skeme e anetareve te kri mit te organizuar ne bashkepunim me oligarkine. Sipas Bashes, pasi kane vje dhur keto para, me keto para kane paguar edhe per te mbyllur goje. Ma fia e inceneratoreve, sipas Bashes, ka qene nje prej sponsorizuesve kryesore per te cen suruar median.

Pa rezultate konkrete ne lu ften kunder korr psionit, asgje nuk mund te ndryshoje. Per ne misioni numer nje eshte lu fta kunder korr psionit dhe kunder kri mit ka thene Basha.

Edhe ish-qeveria e PD ka patur korr psion, jemi te vendosur ta luf tojme edhe ate per te ecur drejt te ardhmes dhe sjelle ndryshimin per shqiptaret. E di qe shpesh kjo retorike  mund te duket bajate, sespe edhe ish-qeverisja e PD ka patur pjesen e saj ne kete plage  te madhe per gjithe shoqerine!!! Por ne jemi te vendosur te ecim perpara, te shkeputemi nga e kaluara jone e keqe, dhe te zgjedhim te ardhmen qe vetem ne mund ta sjellim per shqiptaret!

Diten e djeshme Prokuoria çoi ne arre st ish-ministrin dhe ka shpallur ne kerkim disa te tjere. Bashke kemi komunikuar pas arre stimit dhe sot dua t’ju drejtohem te gjithe qytetareve ne lidhje me afe rat e ndryshme korr ptive qe kemi denoncuar. Mesazhi i pare qe dua te ndaj me te gjithe ju eshte se lu fta kunder koreupsionit eshte jetike per Shqiperine, per shtetin ligjor per te drejtat e njeriut dhe per mireqenien e shqiptareve. Problemi numer nje eshte koreupsioni. Shqiperia nuk eshte e varfer, por eshte e vje dhur. Sot duket mjaft qarte sepse taksat qe kane marre nga qytetaret i kane vje dhur me njeri-tjetrin. Nje skeme e ndertuar nga persona me precedente kri minale. Pasi kane vjed hur ne diten per diell, me keto para kane paguar dhe per te mbyllur goje.

Mjafton te shikon ne median tradicionale apo te re, ne portale se si e kane mbytur me reklama. Vetem e vetem per te heshtur e mbyllur gojet e njerezve. Nuk kane arritur te na mbyllin gojen ne. Nuk jemi mjaftuar me den oncime por i jemi drejtuar edhe SPAK-ut. Njesoj siç eshte i rendesishem dhe dekri minalizimi, njesoj eshte edhe lu fta kunder koreupsionit. Pa i dhene fund pandeshkueshmerise, asgje nuk ndryshon. Per PD dhe per mua si kryetar i saj misioni numer nje eshte lu fta kunder koreupsionit dhe kri mit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.