LAJMI FUNDIT/ Pas kuvendit të Sali Berishës, vjen lajmi trònditës….

Pas kuvendit te Sali Berishes mbajtur ne Air Albania, nuk ka mùnguar as lajmi i dhene nga avokati Spartak Ngjela ku ka zbuluar fakte trònditese sipas tij. Ne nje postim te avokatit Ngjela ne profilin e tij ne Facebook shkruan se Sali Berishes do ti kònfìskohen te gjitha pronat e tij ku do te jete nje gezim kombetar qe do gezohet cdo Shqiptar. Postimi i plotë: Ç’është ky revùlucion që po përsërit Saliu si të ishte Robespieri? Po ç’rèvolucion do të bëjë ky njeri i hùmbur! Jo; ai është i trèmbur nga àntìkorrupsioni, sepse është i fàjshëm.

 

Ky është thelbi i frìkës Berisha: fajësia e tij për korrùpsion. Është i fàjshëm, se ka futur duart në shtetin shqiptar; sepse u ka marrë pronarëve të ligjshëm, me anë të bashkëpunëtorëve të tij, deri në 50 përqind të pronës, për t’iu bërë atyre njohjen e pronësisë; se ka shitur interesin kombëtar me para, etj. Dhe kjo është frika e tij, sepse tani ai është i kapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.