Lajmi fundit/ Pas përplasjeve, Gazmend Bardhi dënohet për gjestin e pahijshëm

Deputeti i PD-se Gazment Bardhi eshte perjashtuar per 5 dite nga Kuvendi per shkak te perp lasjeve dhe sjelljes se tij te bere dy dite me pare ne Komisionin e Ligjeve teksa diskutohej per Portin e ri te Durresit.

Pas disa oresh diskutimesh kryetarja e Komisionit, Klotilda Bushka hodhi ne votim pr/ligjin, por kjo u kundershtua ashper nga deputetet e Partise Demokratike.

Ne momentin qe po votohej vetem nga socialistet, deputeti i PD Gazment Bardhi u ngrit nga vendi dhe ka marre mikrofonin drejtueses se Komisionit duke e hedhur. Po ashtu Bardhi hodhi edhe letra ne drejtim te Klotilda Bushkes.

“Nuk ka me diskutim, do kalojme ne votim, sepse ju kolege nuk keni respekt. Ne momentin qe ju flisni ne ju respektojme. Ne momentin qe ne flasim ju flisni ne kor. Atehere kalojme ne votim. Kush eshte dakord me projektligjin? Te numeroje votat sekretaria”, tha Bushka, ndersa ne kete moment, Gazment Bardhi ngrihet nga vendi dhe i hedh mikrofonin.

Pavaresisht perp lasjeve, me votat e deputeteve te mazhorances eshte miratuar raporti per projektbuxhetin e projektit te Portit te Durresit.