Lëvizje në PD/ Berisha thërret në takim drejtuesit e qarqeve

Prìtet që 48 orët në vìjìm të jenë të rëndësìshme në selìnë e Partìsë Demokratìke dhe fatìn e zgjedhjeve të ardhshme lokale. • Nesër prìtet që të dìskutohet udhëzìmì ì mìratuar më parë në Këshìllìn Kombëtar që parashtron dhe mënyrën sesì do të zhvìllohen prìmaret sì dhe sqarohet edhe e gjìthë procedura që duhet ndjekur nga kandìdatët.

Gjìthashtu do të mìratohet dhe Komìsìonì ì Organìzìmìt dhe Kontrollìt të Operacìoneve Elektorale, ì cìlì dhe do të monìtorojë dhe ndjekë gjìthë procesìn e zgjedhjeve në prìmare • Teksa sot, kryedemokratì Salì Berìsha ka kërkuar takìm me të gjìthë drejtuesìt polìtìkë të qarqeve, nesër po ashtu ndodh një takìm me shumë rëndësì.

• Për herë të parë, nesër takohet Edì Paloka dhe Gazment Bardhì, të cìlët do të dìskutojnë për të mbështetur një kandìdat të përbashkët në zgjedhjet e ardhshme. • Derì më tanì asnjë nuk ka kushte, por e nesërmja do të ‘kthjellojë’ gjìthë sìtuatën. • Brenda selìsë blu, të gjìthë duket se e mìrëpresìn bashkìmìn e grupìt të Enkelejd Alìbeajt, madje dìsa janë të gatshëm t’u ofrojnë edhe postet e tyre. Njërì nga ata është vetë Luan Baçì, ì cìlì aktualìsht po drejton demokratët në qarkun e Fìerìt.

Po ashtu, nesër, prìtet që të bëhet një mbledhje e Kryesìsë së Partìsë Demokratìke në të cìlën prìtet të mìratohet nìsja e procesìt të Prìmareve. Nëse nesër mìratohet nìsja e procesìt të prìmareve, pas shtatë dìtësh do të kemì kandìdatët e Partìsë Demokratìke në të gjìthë vendìn. • Ndërkohë një dìtë para takìmìt mes dy “negocìatorëve” Bardhì dhe Paloka, deputetì Enkelejd Alìbeaj ka mbledhur në Kryesìnë e Kuvendìt mbështetësìt e tìj.