Të mos Guxojë kush me kushte! Kryetari i PD, Berisha: Kushti i vetëm i ekzistencës janë …

Kreu i PD-se, Sali Berisha, ne nje deklarate per mediat para takimit me aleatet u shpreh:

Prononcim per media para nisjes se takimit me partite aleate joparlamentare ne seline e Partise Demokratike.

Pyetje nga E. Rizaj: Zoti Gaz Bardhi eshte caktuar per te negociuar me z. Paloka. A do te terhiqeni nga Primaret? A keni kushte per keto negociata, bisedime?

Berisha: As kam kushte dhe as nuk marr kushte.
Mirepres cilindo qe deshiron te kandidoje apo te propozoje, te debatoje. Hapje e plote dhe totale.

Pyetje nga E. Rizaj: Nuk terhiqeni nga Primaret?

Berisha: Nuk mund te terhiqem nga primaret, kusht i ekzistences. Nuk terhiqet kush nga primaret. Nuk ka kerkuar njeri te terhiqet nga primaret.