Klodian Tomorri: Shkurt, shqip, pastër. Po vodhe miliona, të bëjnë HERO

1-Fusin ne bu.rg mjekun qe mori 20 mije leke, por nuk prekin asnje nga ata qe vje.dhin 100 milione euro ne vit me tenderat dhe koncesionet e shendetesise.

2-Fusin ne bu.rg kamerieret dhe lavazhieret per skemat e faturave fiktive, por asnje nga ndertuesit e medhenj qe blejne faturat. As emrat nuk u nxjerrin dot.

3-Fusin ne bu.rg plaken 82 vjec per kotecin, por asnje nga tra.fikantet dhe ndertuesit e medhenj te kullave pa leje ne Tirane.

4-Futen gjithe Lushnjen ne bu.rg per kanalin e Bishtqethmit qe ishte 200 mije euro gjithsej. Por nuk prekin asnje nga ata qe bejne baterdine qindra milione euro me tenderat e rrugeve.

5-Kane mbushur bu.rgjet me punetore ha.shashi, por trafikantet nderkombetare i presin me nderime ne kryeministri.

6- Futen ne bu.rg me mijera njerez per energjine elektrike. Por nuk kapen dot asnje haj.dut tek tenderat e energjise. As atehere kur KESH zbrazi kaskaden ne menyre kri mi.nale per te shkembyer energjine diten me naten me privatin.

7-Donin te fusnin ne bu.rg gazetaret per dokumentat e hac.keruara nga iranianet. Por nuk arr.estuan asnje nga pergjegjesit te AKSHI. Madje vazhdojne ti japin miliarda kontraktorit privat pergjegjes per sigurine kibernetike. Sepse ajo eshte kompania e oborrit.

Morali ketu eshte keshtu. Ne Shqiperi po je fakir, qe merr ndonje cope buke per mbijetese te derrmojne. Po vo.dhe miliona euro te bejne hero. Ky eshte shteti me i drejte ne bote.

Ah po. E ka fajin llumi i drejtesise dhe policet e korr.uptuar. Kush mendon ndryshe e falte Zoti.