Rudina Hajdari e vendosur: Tani do të behet kjo punë patjetër!

Ish-deputetja demokratike Rudina Hajdari shikon si zgjidhje per situaten ne te cilen ndodhen sot shqiptaret. Ne nje interviste per Ora News, Hajdari u tha se lidershipi o PD-se gjate kohes se Bashes ka pasur nje go ditje te forte dhe se tani po mbledhin forcat.

Hajdari: Opozita eshte ne ecje e siper. Pati nje goditje te lidershipit, tani po mbledh forcat per te vijuar rrugen. Mungesa e lidershipit pati pasojat e veta. Ndryshe nga vendet e tjera ne Shqiperi nuk ka masa per te lehtesuar barren. Ato qe jane dhene deri me sot jane qesharake. Une parashikoj nje dimer te veshtire per shqiptaret.

Opozita te kthehet per nje mburoje per qytetaret. Duhet ti ftojme ne shesh. Kushdo qe ka deshire te ndryshoje situaten te bashkohet me ne dhe patjeter qe nje nga alternativat eshte pro testa. Ka nje problem te thelle ne qeverine tone qe eshte e lidhur me korrpsionin. Protestat kane efektet e tyre jo protestat e Bashes qe i linte ne gjysme. Te mos kete pazare. Te sigurohemi qe ai qe te na perfaqesoje te mos na shese rruges.

Sipas saj qytetart shqiptar ja kane pare fytyren kesaj qeverie si dhe shton faktin qe tashme me nje lidership tjeter mund te vijne ne pushtet.

Hajdari: Qytetart shqiptar ja kane pare fytyren kesaj qeverie e cila ndihmon kri minelet dhe oligarket. Opozita e hoqi nje lidership te dobet dhe eshte ne hapat e nje lidershipi qe ka treguar se mund ta sjelle ne pushtet.

Hajdari thote se PD frymezon dhe duhet te shikohen se si te zgjidhen hallet e shqiptareve.

Hajdari: PD frymezon se eshte partia e pare qe shembi regjimin komunist. Per shkak te te mirave qe u ka sjelle, anetaresim ne Nato, viza etje,, qofte edhe rruge dhe infrastrukture. Sot e tutje duhet te shikojme hallet dhe problemet e qytetareve dhe qellim eshte çrrenjosja e kesaj qeverie qe i ka shka terruar keto probleme.