E konfirmon Rama: I kërkuam dorëheqjen Gledis Nanos. E shkarkuam për shqetësime…

Rama ka konfirmuar se ish-drejtorit te Pergjithshem te Policise se Shtetit, Gledis Nano i ishte kerkuar doreheqja.

Rama tha se kerkesa erdhi pas shqe tesimeve per zhvillimet per rendin publik ne vend. Kujtojme se Nano u shkarkua me pas me vendim qeverie.

Drejtori i ri u emerua Muhamet Rrumbullaku.

Kryeministri: Po, i eshte kerkuar doreheqja drejtorit te meparshem te Policise se Shtetit, ma ka konfirmuar diten e henen, sepse ishim shume te shqe tesuar lidhur me zhvillime te papelqyeshme per rendin publik dhe me policine e shtetit, qe jane trajtuar me drejtorin e pergjithshem te meparshem.

Ne nuk qeverisim duke i ndare qytetaret ne tanet ose te atyre, nuk merremi me biografi, nuk jemi nje regji patronazishtesh. Muhamed Rrumbullaku nuk vjen nga portalet ne krye ne policise po vjen nga pas disa viteve pune ne drejtimin e Agjencise se Mbikeqyrjes Policore, nje nder drejtoret me te rendesishem dhe oficeret me eksperiencen me te gjate.

Ai eshte nje vlere mo rale, me integritet te padiskutueshem per ndershmerine profesionale dhe une uroj qe te kete sukses te plote dhe ka mbeshtetjen tone absolute.