“Non-Grata nga BE”/Berisha hedh poshtë gënjeshtrat dhe bën paralajmërimin e fortë për …

“BE ka nje rezolute te BE-se ne te cilen deklarohet se asnje vendim i tille nuk mund te merret pa asnje proces gjyqesor”, keshtu u shpreh kreu i PD-se, Sali Berisha teksa u pyet per deklaraten e Taulant Balles se Bashkimi Europian do ta shpalle non-grata.

“Nuk ka asnje informacion te tille. BE ka nje rezolute te BE-se ne te cilen deklarohet se asnje vendim i tille nuk mund te merret pa asnje proces gjyqesor, por duhet te jem i qarte, asgje ne bote nuk do mundet te ndaloje kete projekt. Ky trend eshte i pandalshem, sado te loboje Rama, sado miliona te shpenzoje, kjo lokomotive do te nxjerre ate nga pushteti”, u shpreh kreu i PD-se.