Qejfi qejf, Leku letër/ Tigri i qeverisë merr postin e ri pas pushimeve verore

Arben Ahmetaj u propozua ne seancen e sotme plenare, nga socialistet per postin e anetarit te Komisionit per Integrimin Europian.

Ahmetaj u u shkarkuar si zevendes kryeminister dhe minister per Rindertimin ne 25 gusht te ketij viti.

Vendin e tij e ka zevendesuar ministria e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku.

Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla tha se propozimi eshte bere nga kreu i grupit parlamentar te PS.

“Kreu i grupit te PS ka kerkuar caktimin e zotit Arben Ahmetaj si anetar i Komisionit per Integrimin Europian”, u shpreh Nikolla.