E bujshme/ Sali Berisha: Kam informacion për Vis Martinaj. Ja ku ndodhet

Rama porosi te veçante Met Rrumbullakut per Vis Martinin. Vis Martini eshte te lojerat e fa tit, ka dijeni Olsi Rama, keshtu u shpreh Berisha ne takimin e mbremjes me eksperte te sigurise dhe gazetaret

Shqiperia eshte nje vend i pasigurte, nje vend ku ban dat godasin, ne parlament bejne ligjet, ne qeveri bejne vendimet, ne rruge shkrehin bresherite. Por ne fakt nje lidhje te madhe mes te trijave, e pandashme, ekziston.

Sot Rama porosiste Met Rrumbullakun. I jepte porosi te veçanta per Vis Martinin. Po ja tregoj une ku eshte Vis Martini. Ai eshte te lojerat e fatit. Shko e pyet Olsin, te thote Olsi. Pyet ke te duash ti, por njerezit e kane te qarte si drita e diellit. Ai ishte biznesmeni njesh i lojerave te fatit. I vellai i tij eshte hieja e tyre. Sa ishte ai, ishin ile gale. Iku ai, se ç’ndodhi me te, te pyese lojerat e fatit, seç ndodhi me te askush se di, por dime qe lojerat u bene te ligjshme tani.