Yuri Kim takon Gjekmarkaj / Zbulohen temat e nxehta qe konsomuan

Ambasadorja e SHBA-së në Tìranë, Yurì Kìm, ka mbajtur sot një takìm me Agron Gjekmarkajn.

Gjatë një deklarate për medìat nga Kryesìa e Kuvendìt, Kìm e cìlësoì Gjekmarkajn sì një nga drejtuesìt që janë zgjedhur në mënyrë legjìtìme.

Në fakt, Agron Gjekmarkaj nuk është ì zgjedhur, është ì dorëhequr. Sì një nënkryetar ì dorëhequr ì PD-së, në bazë të statutìt të PD-së, Gjekmarkaj duhet të kìshte ìkur edhe nga postì ì nënkryetarìt të Kuvendìt, por ka preferuar të përfìtojë benefìtet që ì vìjnë.

Nga njëra anë Gjekmarkaj paguhet sì nënkryetar Kuvendì, dhe nga ana tjetër shkon sì komentator dhe ì bën furça Erìon Velìajt në emìsìon.

Këtë e kemì parë së fundmì në emìsìonìn “Top Story”, ku Agron Gjekmarkaj u shfaq në pozìcìonìn e analìstìt përballë kryebashkìakut të Tìranës dhe nuk ì kurseu lajkat e servìlosjen ndaj tìj.