Ilir Meta bën deklaratën e fortë: Ju njoftoj se brenda 24 orëve do të fillojmë

Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta njoftoi se data e para e protestes do te njoftohet ne 24 oret e ardhshme.

Ai u shpreh, se Partia e Lirise eshte nje force politike qe qendron ne sheshe, jo vetem brenda parlamentit.

“Dua te bej te qarte qe nuk do te habiteni qe ne menyre te vazhdueshme te jem perpara parlamentit bashke me qytetaret qe ndihen te paperfaqesuar nga nje parlament me vota te vje dhura. Siç e tregojne raportet shteti u shkri njesh me partine. Forca me e de mtuar ishte ish LSI e cila ne vend qe te kishte 12 mandate me ato vota ka vetem 4 mandate.

Kjo force politike qendron ne sheshe. Jo vetem brenda parlamentit me kater deputetet por perballe tij me zerin e qytetareve. Vendi ka nevoje qe çdo minute te gjithe te protestojne aty ku jane. Jo vetem aty ku u ndodh atyre, por kur i ndodh çdo njeriu ne komunitetin tone.

PL ka nje axhende te saj per te nisur nje proteste anti-korr upsion. Protesta e pare do te njoftohet ne keto 24 ore. Do te kete protesta aty ku ndodh kr imi dhe ku vi dhet qytetari me taksat e tij. Kemi nje axhende te qarte perveç mbeshtetjes qe i japim qytetareve”.