Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Ibrahimaj: Bordi po mundohet me mish dhe me shpirt

Ministrja e Ekonomise dhe Financave Delina Ibrahimaj, ne nje dalje per mediat tha e bordi i ngritur per rritjen e kontrollit te çmimit te karburanteve eshte transparent.

Ja deklarata e plote e saj :

“ Bordet e çmimeve, ju ftoj qe te analizoni çmimet e burses per produktet qe jane nen ombrellen e bordit dhe jo per naften bruto qe ka levizje te ndryshme nga ajo e rafinuara. Ne asnje rast bordi nuk eshte mbledhur ne kundershtim me rritjen apo uljen e çmimeve. Mund te ju siguroj qe ka ndodhur e kunderta, me pasqyrimin e uljeve te çmimeve ne bursat nderkombetare per produktin qe tregtohet ne vend. Bordi mundohet ta shtyje mbledhjen kur kemi raste te rritjes se çmimit ne burse. Ju ftoj qe te analizoni dhe mos e dezi nformoni opinionin publik.”