(skenari) Sali Berisha: Bashkëpunim me PL-në e Metës. Ja skenari që do ndiqet për rrëzimin e …

Kryetari i Partise Demokratike, Berisha deklaroi diten e sotme se PD se bashku me Partine e Lirise apo me shoqerine civile do te largojne kryeministrin Rama nga pushteti. Gjate konferences per mediat, Berisha tha se ‘do t’i presim bileten Rames’, pasi eshte shnderruar ne pro blemin me te madh te shqiptareve qe pas periudhes se Enver Hoxhes.

Pyetja: Ju keni deklaruar se referendumi eshte pika qe ju bashkon me Meten, a s’do ishte e drejte te beni nje referendum brenda PD?

Berisha: Ketu PD, partia e Lirise, shoqeria civile, mbrotjesit e kauzave, te gjithe jane bashke per t’i prere bileten ketij njeriu i cili eshte shnderruar ne pro blemin me madhor te shqiptareve pas Enver Hoxhes ne politike. Ky objektiv i tejkalon te gjitha problemet e tjera, ne do bashkerendojme ne nje front te perbashket kunder Rames.

Pyetja: Si do ta rre zoni Ramen?

Berisha: Skenari eshte pro teste dhe ne rast nevoje mosb indje civile, e kemi shpallur Ramen ar mik te shqiptareve. Ai ka gra bitur voten e qytetareve shqiptare, ai ka rre mbyer te gjitha pushtetet, gjyqesorin, parlamentarin, ekzekutiv dhe ato kushtetuese. Ai nuk mund te pranohet, jemi ne kushte te nje monizmi te plote nga i cili do te dalim.