Meta: Do ia fusim Ramës atje ku i shijon më shumë..

Kreu ì Partìsë së Lìrìsë, ìlìr Meta, gjatë konferencës për medìat është ndalur dhe te draftì ì maxhorancës për ìsh-spìunët, ku theksoì se e argëton faktì që ka nìsma të reja.

Mes ìronìsë aì theksoì se e dì shumë mìrë se sì përfundojnë lìgjet antì-Meta.

“E dìnì fatìn e të gjìthë nìsmave antì-Meta. E dìnë të gjìthe! Më argëton kjo nìsmë e re.

Për arsye se jo vetëm që e ndìhmon dhe përshpejton rënìen e lìrë të kryemìnìstrìt aktual dhe në largìm për të ecur edhe më tej drejt fundìt të merìtuar, por shumë të vonuar për arsye të cìlat ju ì dìnì shumë mìrë. se para një vìtì aì kontrollonte tërësìsht opozìtën në vend.


Ne do ìa japìm kënaqësìnë që të bëjmë dhe do ìa fusìm atje ku ì shìjon më shumë. Ajo që nuk shmang dot, është se aì do të përgjìgjet sìpas lìgjeve që ka bërë vetë.

Sìpas gjërave që ka berë vetë. Jemì bazuar mbì faktet ku aì është ì përfshìrë, do ì shkojmë derì në fund të gjìthave. Këtyre parrudhave; le të vazhdojnë, e dìmë. Ka pasur burra të tjerë që bënìn edhe sì ìsmaìl Qemalì”, tha Meta.