Analisti Lubonja zbërthen deklaratat e Ish Presidentit Meta. Ja çfarë do ndodhë në shtator


Analisti Lubonja, ka zberthyer deklaratat e kreut te Partise se Lirise, Ilir Meta per qeveri teknike ne vjeshte.

Lubonja tha se retorikat e Metes tingellojne si pre sion e sha nta zh, por jane te nxituara dhe mund te fshehin nje koalicion.

“Retorikat tingellojne si pre sion e sha nt azh ne kuptimin qe i drejtohet kundershtarit qe nuk e ke te gjate. Po ta shohesh me mendje te ftohte jane te nxituara, sepse mendojme qe ketu do te kete nje koalicion. Nuk mund te flasesh per qeveri teknike pa u marre vesh me PD-ne mbi projektin e programin. Ne rastin me te mire, nese shkohet si dy parti e nje koalicion, duhet bere edhe perqindja sa fiton njeri apo tjetri.

Nje qeveri teknike ne shtator do te thote rrezimin ose doreheqjen e qeverise. Berisha flet per protesta, Meta per qeverine teknike, eshte deshira e pasioni i tyre, por me ke ush tri do ta rrezosh qeverine? Apo mos eshte me mire qe te mos flasesh me nxitim per afate kohore, por per nje punen sistematike afatgjate deri ne zgjedhjet e ardhme dhe shkon e fiton me zgjedhje?”, u shpreh ai.

Analisti deklaroi ne rubriken “Opinion” se pre sionet jane pjese e ndeshjes finale qe vendos kush fiton, kush humbet dhe kush del nga loja.

Presionet jane pjesa tjeter e lojes. Kemi te bejme me nje ndeshje finale, ku perjashton njeri tjetrin, kush fiton, kush humbet, kush del nga loja. eshte ash persuar gjuha dhe de non cimet nga te dyja anet. eshte desh peruese per njerezit qe ka kete gjuhe, aku zohet por nuk ka platforme.

Nese do qe njerezit te kalojne oqeanet, mos mendo te ndertosh anijen, por futu njerezve dashurine per te kaptuar oqeanet dhe i ndertojne vete anijet. eshte pro blemi te ndertohet kjo nje here. Ka nje numer i madh qe do ndryshimin, por se sa do te mbeshtesin keta eshte gje tjeter, nenvizoi Lubonja.