Kryeministri i kundërpërgjigjet Ambasadores dhe Kreut të SPAK: Nuk do ta mbyll gojën!


Kryeministri ka reaguar serish ne lidhje me ak uzat e bera nga opozita, ambasadorja Y. Kim dhe nga kreu i SPAK Kraja, per deklaraten qe kryeministri beri ne Asamblene e PS-se per SPAK-un.

Ne fjalen e tij Rama i terhoqi vemendje SPAK-ut, ku beri thirrje institucionit qe te nxjerre para te gjithe politikanet e nivelit te larte qe jane te perfshire ne af era krı mınale apo te shpallur non-grata.

E si rrjedhoje Rama i eshte pergjigjur aku zave te opozites se ai ka ker cenuar institucionet e drejtesise.

Sipas Rames ,SPAK rron e punon pa gajle 100 vjet dhe bujrum, deren tone e ka hapur.

Nder te tjera Rama vijon se nuk kane per t’ia mbyllur gojen qe SPAK te mos go dase njeanshmerisht, po gjithanshmerisht.

Fjala e plote:

“Te qeshesh e te qash me lot! Paskam ker cenuar SPAKUN sipas nongratave qe betoheshin se edhe Flota e Shtate Amerikane po t’i drejtonte tytat nga Lalzi nuk do ta votonin Reformen ne Drejtesi! Per mua SPAKU rron e punon pa gajle 100 vjet dhe bujrum, deren tone e ka hapur!

Por gojen nuk kemi per ta mbyllur, qe SPAKU te mos go dase njeanshmerisht, po gjithanshmerisht! Roli i mumjes, perballe rreshtit te gjy’katesve e te pro’kuroreve, qe Vetingu i nxorri katran me boje apo mbi dosjet e ska ndaleve legjendare te krımıt shteteror, nuk mund te tolerohet me!”