Meta flet për marrëdhëniet me SHBA: Janë të shkëlqyera. Më dërgojnë letra për Ballën …


Ish presidenti Meta i ka pershkruar si perfekte marredheniet e tij me Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Meta tha se ka nje raport te hekurt me shqiptaret, ndersa per veten thote se eshte politikani me korrekt ne Shqiperi.

Nderkohe qe kerkon te siguroje çdo qytetar shqiptar se marredheniet e tij me SHBA-ne jane perfekte, teksa shton se se si kane gjy’kuar eshte çeshtje e tyre.

Raportin tim nuk e kam me nderkombetaret, por vetem me shqiptaret. Dhe kete raport me shqiptaret do ta kem ne menyre te hekurt ne te ardhmen. Nuk jam ankuar asnjehere se dikush kerkon te sa botoje raportin tim me nderkombetaret. Pro’blemi eshte se ata permes man ipulimeve jane perpjekur te sa botojne reputacionin e nderkombetareve, nuk ka politikan korrekt ne Shqiperi se sa Meta.

Kemi nje raport me SHBA, sidomos me kushtetuten e SHBA, mund te siguroj çdo qytetar te Shqiperise dhe SHBA marredheniet e Metes me SHBA jane perfekte. Se si kane vendosur se si kane gjy kuar çeshtje e tyre. Meta 140 vota do ishte e pamundur t’i bente edhe SHBA. Nuk kam asnje ankese veçse nga Balla, per sjellje te pa pershtatshme. Une kam gjithmone letra qe me vijne per njeanshmerine e Balles, ne vijojme prape te punojme. Bashkepunimi im eshte i hapur brenda disa parimesh te shenjta”, tha Meta.