Bëni durim! Ambasadorja e SHBA dhe BE: Ne mezi po presim !


Ambasadorja e SHBA ne Shqiperi Y. Kim eshte takuar me perfaqesuesen e ambasades britanike ne vendin tone C. Hohmann.

Kim shprehet se mezi presin te punojne me ekipin e BE per te mbeshtetur perpjekjet e qeverise shqiptare per zbatimin e reformes ne Drejtesi.

“E lumtur te takoja ambasadoren e BE ne Shqiperi Christiane Hohmann. SHBA eshte i lumtur per nisjen e negociatave te Shqiperise per anetaresim ne BE.

Ne mezi presim te punojme ngushte me ekipin e BE-se, per te mbeshtetur perpjekjet e qytetareve dhe qeverise, duke perfshire zbatimin e plote te reformes ne drejtesi”, shkruan Kim.