Berisha nuk i ndahet Portit të Durrësit/ : Rama Fali 1.5 mln metra tek…..

Kreu ì PD-së, Salì Berìsha, ka dalë sërìsh në konferencë për medìa për projektìn e Portìt të Durrësìt.

Sìpas tìj, lìgjì ì parë ì çdo hajdutì është se aì kërkon të vjedhë sa më shumë.

“Rastì më tìpìk është Edì Rama, ì cìlì pasì është kapur në flagrancë me vjedhjen e 420 mln eurove për djegësat, gjìthçka me fìrmën e tìj, vrapon ta vendosë në harresë këtë vjedhje, me dy megaafera të mëdha, që janë 10-fìshì ì kësaj shume; ajo e Butrìntìt dhe Portìt të Durrësìt.

Jam këtu për të denoncuar për të shumtën herë, aferën mafìoze, korruptìve të Ramës me portìn me kryesor, shekullor e mìjëvjeçar, portìn e Durrësìt.

Kjo aferë vjen në dhunìm me të gjìtha lìgjet e vendìt. Rama deklaron se ì ka dhënë një kompanìe terrìtorìn prej 1.5 mln metra katrorë të ndërtìmìt aty të Dubaì-cìty, të Dubaìt-Emar-Rama, ose Rama-Emar.

Dhënìa pa garë është dhunìm ì lìgjeve të vendìt, por edhe atyre ndërkombëtare që Shqìpërìa është e detyruar t’ì respektojë”, është shprehur Berìsha