Aktori Deda shënjestron Veliajn: Bëj qejf dhe pak z.Lepurush. Të zëvendësuan me Belën


Aktori i mirenjohur Julian Deda ka sul muar kryebashkiakun e Tiranes, Veliaj.

Me nje shenim ne Facebook, Deda shkruan se Veliaj eshte modeli me i keq i administratorit te nje qyteti.

Reagimi i Julian Dedes:

Shoku Erion, i fundit qe duhet te flasesh per Tiranen je ti.

E ke kthyer qytetin ne pluhur dhe zhurme. Ta shohesh nga lart duken vetem dy ngjyra te vde kura gri dhe nje kafe e shpelare. Jo vetem nuk duket asgje jeshile, por as te kalter s’ka me, se edhe liqeni eshte nxire.

E sak atove kete qytet dhe per kete do marresh shperblimin e merituar nga qytetaret, gjithmone nese piktori do te te ri-kandidoje, se mesa shohim te ka zevendesuar me Belen.

Tirana jote eshte ku therret qameti, ti do mbahesh mend si lloji me i she mtuar i administratorit te nje qyteti, pasi e vo’dhe, e zh’vate, e bere pi’s, e zure kaps, dhe ne fund e shem’tove qytetin.

Nejse, bej qejf edhe pak z.lepurush, pas zgjedhjeve do mbash pergjegjesine qe te takon…!