Ish Presidenti Meta tregon detaje për ma’nipulimin e dosjes/ Dra’matıke për Tao Taon


Kreu i Partise se Lirise, Meta diten e sotme ka aku-zuar Ramen se qendron pas man-ipulimit te dosjes se ish- Sıgurımit te Shtetit, ku permendej emri i tij. Ne konference ish-Presidenti permendi edhe tre persona me iniciale.

Meta u shpreh se Rama i ka garantuar mbrojtje bashkepunetorit te sıgurımit te shtetit M.L. dhe ish- SHIK-sit A.H. per te man-ıpuluar dosjen e qytetarit amerikan F.T. Sipas kreut te Partise se Lirise manı-pulimi ka ndodhur para 25 korrikut.

Ne rastin e Tao Taos, situata eshte shume dra-mtike per shefin e Tao Taos, per arsye se eshte 1000% e provuar se ketu ka ndodhur nje cenim i re.nde i rendit kushtetues per shkak se provohet se ne kohen kur Meta ka qene president i republikes, shefi i Tao Taos, ka urdheruar dhe ka garantuar mbrojtje bashkepunetorit te provuar te sigurimit te shtetit M.L., i dalluar si poliagjent dhe nje ish-SHIK-si A.H. te cilet ne bashkpunim me te tjere per te manı-puluar ne menyre te qarte dhe shume te trashe dosjen e ndjekjes se qytetarit F.T. qe eshte edhe shtetas amerikan. Nese nuk tro,nditet Lindita e Parlamentit tone te jeni te sigurt se do habiten kongresmenet dhe senatoret atje si guxohet te man,ipulohet do,sja e ndjekjes se nje te riu ne ate kohe, sot nje qytetar amerikan vetem per te implıkuar dhe per te god,itur politikisht Presidentin e Republikes.