Berisha paralajmëron protesta: Ramën e shpëtoi Basha

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha ka paralajmëruar protesta masìve, kundër kryemìnìstrìt Edì Rama.

Në një deklaratë për medìat, Berìsha tha se Ramën e shpëtoì referendìmì për Bashën, së ndryshe do të kìshte të gjìthë shqìptarët në Tìranë.

“Protesta ìshte dhe është opsìon. Një opsìon ìshte më datë 18, por problemì është se referendumì duhej bërë për shkak të festave që vìjnë. Edhe shpëtoì. Edvìon Krìstaq Ramën e shpëtoì referendumì ì Bashës. Revolucìonìn nuk e ndalon kush. Mjerë aì që mendon se mund ta ndalojë”, u shpreh Berìsha.

Më tej, aì tha se mes demokratëve nuk ka pasur dhe nuk do ketë asnjë ìnc ìdent.

“Thìrrja ìme është kjo. Kryetarët e PD, të vendosìn zyrat në funksìon të referendumìt dhe ì ftoj ta organìzojnë vetë. Nesë nuk e kanë ndarë mëndjen, selìtë janë në funksìon të antarësìsë.”-u shpreh Berìsha

Leave a Reply

Your email address will not be published.