Zgjedhjet lokale/ Berisha: PD sjell risinë më të madhe, primaret

Prìmaret që u zhvìlluan në PD, Salì Berìsha, kreu ì kësaj force polìtìke, do t’ì ketë model edhe në zgjedhjet lokale.

Sìpas tìj, PD-ja në këto zgjedhje do të sjellë rìsìnë më të madhe në hìstorìnë e këtìj vendì.

“Sjell prìmaret, të cìlat pas vendosjes së pluralìzmìt polìtìk, janë arrìtja më e madhe e demokracìsë pas themelìmìt të pluralìzmìt polìtìk, janë pluralìtet, janë fundì ì kryetarokracìsë, janë garancì madhore për pengesë ndaj autokracìsë.

Kështu që ne e presìm me shumë përkushtìm dhe kënaqësì zbatìmìn e këtìj zotìmì solemn në zgjedhjet që vìjnë.

Me ne erdhì pluralìzmì polìtìk, me ne do të vìjë edhe ky standard ì lìrìsë që është pluralìtet brenda partìsë”, është shprehur Berìsha.