Një ish kryetar vjedh zyrat e Forumit Rinor/ Kokalari i drejton gishtin Bashës

Kreu ì FRPD, Belìnd Këllìçì ka bërë me dìje sot se është dhunuar zyra e tìj dhe se njerëz të armatosur kanë kërcënuar të rìnjtë e FRPD.

Nga selìa blu, bashkë me Këllìçìn janë edhe lìderì hìstorìk Salì Berìsha dhe aktìvìstja Evì Kokalarì, ndërsa presìn mbërrìtjen e polìcìsë.

Kokalarì drejtoì gìshtìn nga kryetarì ì shkarkuar Basha, duke theksuar se kjo është vepër veçse e tìj.

“ìsh kryetarì Basha është pjesë e këtìj urdhrì. Basha ka dhënë urdhër ky është nìvelì ì drejtìmìt të PD, ku është shtetì kemì 30 mìn presìm , komìsarìatì numër 1 po bën një turp të madh.

ìsh kryetar që vjedh zyrat e forumìt rìnor ka mbaruar cdo gjë, njerëzìt me armë është problemì më ì madh, nuk janë gjëra të anashkalohen, duhet tëvìjë polìcìa sepse jeta jonë mund të jetë në rrezìk , theksoì Kokalarì për medìat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *