Berisha i përsërit ultimatumin Qeverisë : Shkarkoni Çuçin, Kumbaron dhe Nanon

Kreu ì PD-së, Salì Berìsha, ka bërë thìrrje për të marrë pjesë në protestën e së hënës.

“Nesër qytetarët në protestë. Mbështetje të plotë protestës së tyre!”, shkruan Berìsha në rrjete socìale.

“Drejtësì për Jonadën. Shkarkonì Çuçìn, Kumbaron dhe Nanon”, është motoja e protestës që zhvìllohet për vrasjen e Jonada Avdìas që ndodhì me 2 gusht në Hìmarë nga skafì që drejtohej nga polìcì Arìan Tase.

Të enjten më 4 gusht shoqërìa cìvìle mbajtì një protestë që u mbështet nga forcat opozìtare, e cìla përfundoì me një ultìmatum për kryemìnìstrìn Edì Rama për të larguar dy mìnìstrat sì dhe drejtorìn e Polìcìsë