E bujshme nga Fatmir Mediu: Rama na e f*ti një herë, dy herë, tre herë. Siç duket na ka pëlq…


Mediu tha se Rames i intereson perç’arja, ndersa me ıronı shtoi se vete opozita e ka lene kryeministrin ta perdore, dhe mesa duket kjo gje u ka pelqyer.

Pjese nga biseda:

Mediu: Rama na e futi nje here, na e futi dy here, na e futi tre here, na e futi kater here, po si duket na ka pelqyer.

Xhafo: Shyqyr qe ky eshte emision qe ndiqet nga femije te shoqeruar me prinder, por e futura ne kete rast ishte ne kuptimin metaforik. Cila ishte loja e mazhorances?

Mediu: Rames i interesonte nje opozite te perç’are dhe ja arriti. Opozita, dhe opozita jane te gjithe ata deputete qe kane dale nga zgjedhjet e 25 prillit. Nese do te kishte mos kuptime, ishte qe partite e tjera te kerkonin mbeshtetjen e deputeteve te PD.