Murrizi i drejtohet ashpër Deputetës së PS: Spurdhj*ke, ju shet moral Shqiptarëve


Ish-deputeti i PD-se, Myslim Murrizi i’ronizon vendimin e Partise Socialiste per ndermarrjen e nje nisme ligjore per ndryshimin e ligjit per dosjet e ish-Sigurimit te Shtetit.

Pas publikimit te ketij vendimi nga ana e kryetares se Komisionit te Ligjeve, Klotilda Bushka, ish deputeti i PD-se Murrizi shprehet se, jane kujtuar me vonese deputetet socialist, pasi nje draft i tille eshte dorezuar ne Kuvend nga PD-ja qe ne shkurt te vitit 2020 dhe socialistet nuk e kane marre ne konsiderate.

Reagimi i plote:

“Ky eshte projektligji i propozuar nga Ne deputetet e opozites ne shkurt 2020 por qe u votua kundra nga spurdhjak-deputetet e PS se i urdheruan spiun-deputetet qe i trajtonin si vemje gjate gjithe kohes.

Kur shoh sot mender portale e mender media online qe shkruajne e postojne si “ arritje” te madhe “propozimin” e Klotildes dhe te Kreshnikut sikur kane shpikur rroten, me ze barku.

Nga ndryshon mender ligji juaj spurdhjak deputet nga ky ligj ??

Lexojeni mire sa tu plasin syte dhe trute e kokes se per kete ligj ka nevonje Shqiperia qe te ndahet realisht nga funde rrinat dhe mbetjet e rregjimit komunist qe prej 32 vitesh vjed’hin dhe ju shesin “moral” Shqiptareve.

Dhe kur shoh qe “ flamurin” e ketij ligji e ka mare ne dore Klotilda, mu kujtua filmi operacioni i zjarrit kur Kreshniku i thote Pjetrit: Pjeter! Memecit i erdhi goja”, shprehet Murrizi.