Ilir Meta: Ja si u pasurua Lulushi. Kishte arsye që rrinte në opozitë duke bërë pakt me …


Meta: Keni qeveri prej letre që ka dhunuar një popull zemër luan e sy shqiponjë, një popull ilirësh, por sic e kam paralajmëruar indirekt e direkt qeveria kur ra nga korr upsioni i paparë e veprimet antıkombëtare kishte zënë përfundi Lulushin që u përpoqët aq shumë ta bënit kryeministër, që ishte shitur e infiltruar prej kohësh për të bërë fake opozitën që ndante fitimet dhe përfitimet me maf ıen në pushtet.

Koha ka ndryshuar, nuk kam ardhur në ish partinë e vjetër por km ardhur aty ku kam qënë në 2 Mars. Unë kam vetëm 2 ditë që kam nisur këtë projekt të ri por nuk kemi kohë se nuk ka kohë Shqipëria jo se nuk ka kohë Ilir Meta, se unë kam treguar një durim të shkëlqyer, Meta nuk vë ba ste, vë betim. Bëri betimin në Kushtetutë, epo tashi e di që ju nuk ju durohej por dhe 5 vjet ishin afat.

Unë  e mbrojta presidencën. Se ka shumë estomakë të prishur që mendojnë se po nuk bëre har’ame nuk ke pushtet. Të gjithë kundër i pati. Unë bëra dhe shqiponjnë në fund fare si shenjë respekti, dhe këtu do e bëj se nuk jemi popuj lepujsh. Nga sot do të punojnë në 3 drejtime, revolucioni antiko rrupsion.