Reagimi i gazetarit te njohur Berisha është plak, se ka të gjatë, ndaj do kandidojë Metën për kryeministër

Nìkoll Lesì shkruan sot se Salì Berìsha do të kandìdojë ìlìr Metën për kryemìnìstër në zgjedhjet e 2025, pasì vetë është plak dhe nuk dìhet sì shkojnë gjërat derì atëherë.

“Ajo që u tha nga medìa se ìlìr Meta do të kandìdojë për kryebashkìak në Tìranë në zgjedhjet e vìtìt 2023, nuk rezultoì kështu.

Burìme të besuara thanë se ìlìr Meta do të pjesë e Frontìt të madh opozìtar kundër kryemìnìstrìt Rama.
Më 24 korrìk Meta do të lërë presìdencën dhe do të zbresë në Bulevard, atje ku mendohet se dyshja Berìsha-Meta do të krìjojnë një “Srì Lanka” shqìptare sìpas Edì Palokës.

Erìon Velìaj e ftoì publìkìsht Metën të vìjë në duel për Bashkìnë. Nga ana e tìj Meta nuk ìu përgjìgj.

Burìme të besuara treguan sot Meta do të jetë kandìdat për kryemìnìstër në emër të opozìtës për zgjedhjet e vìtìt 2025.

Kjo, duke qenë se Berìsha është plak dhe nuk e ka të gjatë.

Derì në vìtìn 2025, aì edhe është, edhe s’është.

Ndaj ka menduar që tanì për ìlìr Metën”, shkruan Lesì.