Detaje Trondıtëse. Ilir Meta i drejtohet Bashës dhe Ramës për zhbërjen e Kosovës dhe planifikimin …


Ish-Presidenti i republikes Ilir Meta, duke folur nga konventa e LSI, ka su’lmuar ashper ish-kreun e PD, Lulzim Basha.

Ai tha se gjate ketyre 6 viteve nuk i ka besuar asnjehere Lulzim Bashes, duke e aku’zuar ate si bashkepunetor te qeverise per djegien e mandateve.

“Ilir Meta ka qene kategorikisht kunder bastıt te çmendur per t’i besuar nje mash’truesi ord’iner qe te gen’jen edhe per kohen, duke djegur mandatet, duke bojkotuar parlamentit, duke bojkotuar pushtetin vendor. Me thoni a ka ndonje vend afrikan qe ne pushtetin lokal qe nuk ka perfaqesues te opozites.

Djegia e mandateve ishte e planifikuar nga ma’fia qe drejton Shqiperine, ne menyre qe te ndodhin te gjitha keto ngjarje qe po ndodhin”, tha Meta.

Ilir Meta tha sot se ka nje plan per te zhbere sovranitetin e Shqiperise dhe pavaresine e Kosoves.

“Na duhet shume pune qe Shqiperia te kete nje qeverisje normale dhe te gumezhije nga zerat e gezuar e femijeve dhe te rinjte. Situata kerkon nderhyrje urgjente te te gjithe qytetareve, te cilet duhet te marrin pergjegjesi pasi nuk mund me t’ia delegojne pergjegjesite e tyre kesaj klase politike.

Ne keto 5 vite kam qene ne nje lartesi ku kam pare çdo gje dhe fitova nje kendveshtrim te ri qe me mungonte. Kam pare nje rre’zik kan’oses per sovranitetin e ketij vendi, per pavaresine dhe shtetesine e Kosoves. Kam pare nje plan te mirellogaritur per te ekzekutuar pluralizmin politik ne Shqiperise”, tha Meta.