A do të bashkëpunojnë me Sali Berishën tani që u shpall ‘non-grata’ edhe nga Britania? Vjen përgjigjja e prerë nga përfaqësuesi i LSI-së

Sekretarì ì Përgjìthshëm ì Lëvìzjes Socìalìste për ìntegrìm, Endrìt Braìmllarì, sa ì takon shpalljes “non grata” të Salì Berìshës nga Brìtanìa e Madhe dhe se sì do të jetë bashkëpunìmì ì LSì me Berìshën, u shpreh sot në një ìntervìstë televìzìve se është çështje e tìj personale.

“Është një çështje personale e zotìt Berìsha dhe për këtë ka pasur një komunìkìm publìk shterues, e keqja e vendìt është keqqeverìsja, largìmì ì të rìnjve nga vendì, pagat e ulëta.

Këto janë problemet sot për vendìn. Për vendìmmarrjen e fundìt apo edhe të parën nga SHBA, zotì Berìsha ka pasur komunìkìm shterues, ne na ìntereson marrëdhënìa me qytetarët.

Tashmë është e njohur për opìnìonìn publìk se zotì Rama është tërësìsht ì korruptuar, Rama është shkatërrues ì sìstemeve lìgjore, gjìthmonë ka tentuar të shkatërrojë sìstemìn e drejtësìsë.

Janë këto e keqja e vendìt që një opozìtë e bërë bashkë në një front të gjerë, duhet të luftojnë për të kthyer shërbìmìn e munguar.”, u shpreh aì