Basha para Këshillit Kombëtar: Të mos e gënjejë mendja askënd në shtëpinë e vet

Kryedemokrati Basha ka ndarē njē mesazh pēr tē gjithē anētarēve tē Kēshillit Kombētar duke iu kujtuar se Kēshilli Kombētar eshte mbledhur sot nē orēn 15:00 pēr tē marrē vendime tē rēndēsishme. Nē mesazhin e tij pēr demokratēt Basha shkruan se Partia Demoratike, duke shtuar se kjo forcē politike nuk do tē tērhiqet zva rrē nga askush, as nga ai qē sot po rre zikon tē ardhmen e demokratēve pēr interesin e tij personal, nē lu fte tē hapur me SHBA. Duke nēnkuptuar kēshtu ish-kryeministrin Berisha.

“Te nderuar anetare te Keshillit Kombetar, sot Keshilli Kombetar mblidhet ne ora 15:00 per te marre vendime te rendesishme per te ardhmen e Partise Demokratike. PD nuk do te mbahetpeng dhe nuk do te terhiqet zva rre nga askush! As nga ai qe sot po rrezikon te ardhmen e demokrateve per interesin e tij personal, nelufte te hapur me SHBA. Askush, perfshire Berishen, nuk do te kete shansin te ker cenojedemokratet ne shtepine e tyre. PD qe u themelua si shtepia e lirise, nuk do te shndrrohet ne bunker per askend, as sot as kurre. Ne do vazhdojme te cliruar dhe te vendosur betejen tone kunder regjimit te Rames per ta sjelle ne pushtet Partine Demokratike, qe eshte shpresa e vetme e shqiptareve per te ardhmen dhe per ndryshim!,”-shkruan Basha nē mesazhin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.