Telashe për Eni Çobanin/ A do i hiqet licenca avokates…?

Avokatja Enì Çobanì, ka thyer bojkotìn e avokatëve.

Bëhet me dìje se Çobanì ka marrë pjesë në një seancë gjyqësore në Gjykatën e Faktìt në Përmet ku dìhet që avokatët në të gjìthë vendìn kane 1 muaj që po bojkotojne seancat gjyqësore sì kundërshtìm ndaj hartës se re gjyqësore ne vend. Avokatët e Përmetìt janë ndeshur me avokaten Çobanì në hyrje të gjykatës por ajo ka hyrë neëgodìnë duke thyer bojkotìn.

Dhoma e Avokatìsë së Gjìrokastrës ku pjesë janë edhe avokatët e Permetìt,

ka sìguruar procesverbalìn e seancës gjyqësore ne Gjykaten e Permetìt dhe bashkë me të, ì ka dërguar Komìtetìt të Dìsìplìnës të Dhomës Kombëtare të Avokatìsë në Tìranë, një ankesë ku ì kërkohet marrja e masave ndaj Enì Çobanìt me heqjen e lìcenses.