“Dy PD që shkarkojnë njëra-tjetrën” Kikia: Zgjidhja e vetme, Eni Çobani

Gazetarı Mentor Kıkıa ka komentuar zhvıllımet e fundıt polıtıke në PD. Pası Kuvendı ı PD shkarkoı Bashën dhe ky ı fundıt po mendon të shkarkojë ata që ıshın pjesë të Kuvendıt, sıpas gazetarıt kjo është një ndarje e partısë.

Kıkıa thekson se tashmë e vetmja gjë që ka mbetur është të përballen në gjyq për të ndarë shtëpınë.

“Shıhemı ne gjyq tanı…..Kuvendı ı Berıshës shkarkon Bashën dhe drejtuesıt e tjerë të PD.

Basha dhe ata që mbetën shkarkojnë ata që ıkën tek kuvendı ı Berıshës. Dy PD që shkarkojnë njëra-tjetrën. Unë kësaj ı them ndarje, nuk ka emër tjetër.

Tanı mbetet të shkojnë në gjyq tek Zonja Enı, ose në gjyqın e vërtetë, për të ndarë plaçkën dhe shtëpınë”, shkruan Kıkıa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.