Fahri Balliu: Zhvillime të bujshme. Shumë shpejt Qeveri Teknike


Protesta e mbajtur diten e djeshme nga opozita do te sjelle zhvillime te forta gjate vjeshtes ne qeveri. Keshtu eshte shprehur botuesi Fahri Balliu mbremjen e se enjtes. Duke komentuar faktin qe kryeministri nuk ndodhej ne Tirane ne orarin qe u mbajt protesta, Balliu u shpreh se Edi Rama fri ken e ka te zakonshme dhe ia “injektoi” edhe Lulzim Bashes.

Po ashtu, sipas Balliut, protesta e djeshme tregoi edhe qe brenda PD-se nuk ka tashme asnje perç’arje, sipas tij, te gjithe deputetet ishin te pranishem ne proteste.

“Rama fri’ken e ka te zakonshme. Fri’ken ia futi dhe Lulit, kaloi edhe ai te betonimet. Proteste shume e fuqishme, te tjera do te kete por kjo do te mbahet mend. Do te gjeneroje zhvillime politike te forta, brenda qeverise…Te gjithe deputetet kane qene aty. Nuk ka me asnje perç’arje brenda ketyre strukturave. Aty sot kishte edhe socialiste. Berisha edhe nje here e dominoi situaten gati te para lizuar politike shqiptare. Sot, ai njeri (Rama) e ka marre tatepjeten.”

Sipas Balliut, ne shtator-tetor nuk perjashtohet mundesia qe te kemi zgjedhje te parakohshme apo nje qeveri teknike.