“Mjet Jetese” Dalin shifrat e Fitimeve të VIP-ve Shqiptar nga rrjetet sociale. 5000 euro deri


Nuk ka dyshim qe rrjetet sociale jane kthyer ne nje pjese te rendesishme te jetes te secilit prej nesh e sidomos pas periudhes se pandemise. Gazetari Eraldo Rexho ka folur per marketingun online, ku personazhe te njohur te cilet kane mijera ndjekes perfitojne me shume.

Sipas tij per reklaminin e produkteve apo sherbimeve te ndryshme ne llogarite e tyre ne rrjetet sociale fitimet e VIP-ave variojne nga 300-5000 euro.

“Shume biznese e kane orientuar komunikimin e tyre ne dixhital ne marketingun online dhe personazhet e famshem jane ata qe perfitojne me shume nga e gjitha kjo. Shume prej tyre kane kontrata vjetore tanime prej 2-3 vitesh, ndoshta qe prej pan demise ka filluar te funksionoje kjo strategji.

Kane kontrata vjetore dhe arketojne shume para nga Instagrami. Shifrat fillojne nga 300 euro per ‘story’ dhe pastaj 500, deri ne 5000. eshte nje marredhenie e vazhdueshme”– u shpreh ai.

Eraldo madje u shpreh se nese nje personazhi publik do t’i vidhej Instagrami do te ishte fundi i botes per te. Ne emision ishte e ftuar edhe Monika Lubonja, te ciles se fundmi i ka ndodhur pikerisht kjo. Asaj i eshte vje dhur llogaria e saj ne Instagram dhe e cilesoi rrjetin social si nje “mjet jetese” ne ditet e sotme.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *