SPAK të hetojë aferën 100 milionë euro”/ PD kërkon dorëheqjen e Ramës

Deputetì demokrat, Belìnd Këllìçì në një deklaratë për medìat, ì ka bërë thìrrje SPAK, të hetojë aferën e ìnceneratorëve.

Këllìçì u shpreh se duke patur nën drìtë fakte të reja, PD kërkon dorëheqjen e menjëhershme të Belìnd Këllìçì.

“Ne ì bëjmë thìrrje SPAK-ut të hetojë kokën e aferës qìndra mìlìonë euroshe dhe të mos merret më me bìshtat. Deklarata e këtìj ìnstìtucìonì, pas skandalìt të fundìt, se po ndjek paratë, kur hetìmet kanë fìlluar prej 1 vìtì, nuk është serìoze.


Nën drìtën e fakteve të reja, skandalìt të radhës dhe tradìtës në hajdutërì të kësaj qeverìe, Partìa Demokratìke kërkon dorëheqjen e menjëhershme të Edì Ramës.

Partìa Demokratìke ì bën thìrrje të gjìthëve, të djathtë e të majtë, të ngrìhen në mbrojtje të dìnjìtetì të tyre dhe të Shqìpërìsë. Duhet menjëherë ndalur marshìmì mbì shpìnat e shqìptarëve ì bandës në pushtet”, tha Këllìçì

Leave a Reply

Your email address will not be published.