Deputetja Bozo: Ky Kryeminisitër mori trastën në krah dhe vajti derë më derë për ndihma


Deputetja e Partise Socialiste, Luljeta Bozo, ka komentuar pro testen qe opozita do te zhvilloje me 7 korrik.

E ftuar ne “Kjo Jave” ajo u pyet nese eshte krijuar nje forme pakenaqesie ndaj qeverise qe ka motivuar qytetaret te dalin ne shesh.

Bozo tha se nuk ka asgje te keqe me deshiren per te pro testuar, pasi eshte nje detaj i rendesishem i demokracise.

“Pro testa nuk ka ndonje gje te keqe. eshte nje nga anet e forta te demokracise, se eshte i lire njeriu. Jo gjithmone eshte e drejte pro testa, por edhe sikur 1% te pro testojne le te dalin”, tha ajo.

Sa u perket pikave te forta dhe te dobeta te qeverise Rama, ajo u shpreh se ishte kryeministri ai qe me “trasten ne krah” siguroi fondet per Rindertimin dhe perballimin e pan demise duke vak sinuar popullaten.

“Kjo qeverie e Partise Socialiste per mua ka drejtuar shume mire. Ra ter’meti dhe jemi i vetem shtet qe merr persiper se brenda dy vitesh se aq e kishte parashikuar, t’i fuse te gjithe njerezit ne shtepi. eshte i vetmi shtet, se kemi fqinjet tane qe kane 15 vite nuk kane ndertuar akoma shtepi. Ça tregon kjo? Se eshte nje qeveri qe punon per popullin apo jo.

Le te jemi te ftohte. Erdhi pan demia, Europa nuk na dha fonde, mori kryeministri trasten siç e ka thene edhe vete dhe shkoi i gjeti, i mori vak sinat. Ne e perballuam shume mire. Shteti na i siguroi. U gjetem te papergatitur, jo ne, por gjithe bota.  eshte pri’shur i gjithe ekuilibri i botes nga kjo lu’fte. Te mos preken ato shtresat qe jane shume, shume ne nevoje ai mori disa masa qe nuk i ka bere asnje shtet tjeter”, theksoi Bozo.
Leave a Reply

Your email address will not be published.