“Shpërthen” Murrizi: Habitem se si ky popull akoma pas 30 vitesh dashuron Fundërrinat


Ish-deputeti Myslim Murrizi ka pulikuar nje video te 32 viteve me pare, kur mbi 2 milione shqiptare u larguan nga vendi, drejt perendimit.

Me ane te nje statusi ne rrjetet sociale, Murrizi deklaron se pothuajse e njejta situate me ate te vitet 1990 eshte sot, me kampet e shqiptareve ne France.

Ai thekson se kur shikon te njejtet persona ne politike, del me konkluzionin se populli shqiptar ka dashuri te madhe per fund’errinat.

“Pas 2 korrikut 1990 deri sot korrik 2022, prej 32 vitesh, mbi 2 milione shqiptare kane lene vendin e tyre per nje jete me te mire drejt perendimit.

Kalvari i vua’jtjeve te tyre gjate ikjes nga Shqiperia ka qene dhe pothuajse eshte i rende.

Kjo video eshte e marsit 1991 kur shqiptaret me anije te tej mbushura zbriten ne brigjet italiane.

Pothuajse e njejta situate eshte sot me kampet e shqiptareve ne France.

Dhe kur shoh perseri qe prej 32 vitesh ky vend qeveriset nga po te njejtat fytyra qe me arrogancen, haj’dutllikun, propotencen, pangopshmerine, perç mimin, urr’ejtjen, mash’trimin qe kane treguar ndaj shqiptareve dhe shqiptaret nuk kane lene kenge pa ju kenduar, them me vete me duket se ne si popull kemi dashuri te madhe per fund errinat”, shkruan ish-deputeti.
v

Leave a Reply

Your email address will not be published.