Sali Berisha nxjerr njoftimin zyrtar: Kjo ndodh për herë të parë në historinë e Partisë Demokratike


Partia Demokratike ka bere levizjen e radhes pak dite nga pro’testa e thirrur nga Sali Berisha me 7 korrik ne oren ne Tirane. Sipas tyre qytetaret do te kene mundesine qe te shprehin shqetesimet e tyre drejtperdrejte dhe jo nepermjet perfaqesuesve politike. PD fton te gjithe qytetaret qe duan te ngrene zerin, te bashkohen çdo dite ne foltoren e selise dhe me pas ne 7 korrik te dalin te gjithe te bashkuar ne shesh.

Njoftimi i plote:

Partia Demokratike me idene e hapjes ndaj shoqerise, dhe ne pergatitje per frymen popullore te protestes se 7 korrikut, do te hape seline dhe foltoren e saj per shqiptaret.

Per here te pare, te rinj e te reja, burra e gra, profesioniste dhe fermere, njerez nga te gjitha fushat e shoqerise, do te hyjne ne seli per te shpallur shqetesimet e tyre personalisht, dhe jo nepermjet perfaqesuesve politike.

Partia Demokratike, ne kontraten e re sociale me shoqerine, fton te gjithe shqiptaret qe duan te ngrene zerin, te na bashkohen çdo dite ne foltoren e selise dhe me 7 korrik ne shesh.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *