Oerd Bylykbashi i bindur: Edi Rama do të rrëzohet!


Nenkryetari i partise demokratike Oerd Bylykbashi u ben apel te gjithe qytetareve te dalin ne pro’teste ne 7 korrik per te reaguar se bashku kunder nje qeverie, e cila sipas tij po i vje’dh shqiptaret.

Ne nje interviste per Vizion Plus Bylykbashi ka theksuar se kauzat per te cilat PD ka thirrur pro’testen jane kauza te te gjithe qytetareve shqiptare; duke nisur nga bordet komuniste qe percaktojne çmime, tek taksat e larta, tek mungesa e mbeshtetjes per shtresat ne nevoje e deri tek korrpsioni i pushtetareve.

OERD BYLYKBASHI

“Sigurisht qe ne jemi ty per te udhehequr kete pakenaqesi te qytetareve dhe pro’testa eshte pikerisht nje kembane e forte per ti thirrur te gjithe drejt nevojes per ta ndrYshuar kete re gjim kleptokratik dhe oligarkik.  Qytetaret sot po vua’jne ne te gjitha aspektet, qeveria po I vjed’h po I gra bit diten per diell me mekanizma si keto bordet e transparences qe jane vendosur per te gra’bitur shqiptaret, nderkohe qe qeveria rezulton me fitim, merr para nga taksat per shkak te cmimeve te rritura nga qytetare qe varferohen perdite e me shume, po vendos sisteme taksimi edhe mbi shtresen e mesme, mbi biznesin, pra po I varferon te gjitha shtresat.”

Per nenkryetarin e PD, Bylykbashi 7 korriku eshte momenti kur edhe deputetet e partise demokratike duhet te bashkohen per te qendruar ne krah te qytetareve.

“Te gjithe ne e kemi per detyre qe te bashkohemi ne kete sfide te madhe per te rre zuar Edi Ramen. Keshtu qe une mendoj qe eshte nje moment shume I mire qe te gjithe te kuptojne qe bashkohemi me qytetaret, bashkohemi se bashku, objektivin e kemi te perbashket per te bere nje opozite te forte dhe te vertete  dhe 7 korriku eshte nje moment per gjithekend qe te tregoje se ne jemi me zgjedhesit, nuk jemi me interesat.”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *