Një minutë e më parë/ Edi Rama kërkon ndihmën e Amerikane për “eleminimin e Berishës


Per kryeministrin Edi Rama, shifrat e INSTAT per emigrimin jane sa gjysma e shifrave qe eshte aku zuar qeveria e tij. Duke hedhur aku za ndaj Sali Berishes, Rama shtoi se “i vde kuri i pakallur” duhet te shmanget, ndersa shtoi se prob’leme me largimet e qytetareve kane edhe vende te tjera.

Sipas Rames nese keto qe po ben qeveria e tij, do te ishin bere me pare, Shqiperia do te ishte ne nje situate ndryshe.

“Eshte nje problem i te gjitha vendeve. Me perjashtim te nje numri te vogel vendesh. Shikoni shifrat e Kroacise. Kjo kerkon kohen e vet. Mund te jete shume me e shkurter. Po te ishin bere me kohe gjerat qe ne po i bejme sot do flisnim per te tjera shqetesime. Se shqetesime ka edhe ne France dhe Holande. Por nuk u bene.

Ne jemi nje vend qe sot kemi akoma verdalle hijen e nje te vde kuri te pakalluri qe torolis vendin. Po te ishte bere Reforma ne Drejtesi para 20 vjetesh apo Territorialja. Sot do ishim situate tjeter. Kohen nuk e kthejme dot. Receta iluzionesh dhe te vde kur qe vijne verdalle keto duhet te shmangim ne.“ tha kreu i qeverise.
Leave a Reply

Your email address will not be published.