Ti tall by** me këtë Opozitë që kemi o mik/ Rama replikon flakë për flakë: Jo mik, e ke gabim!

Kryemınıstrı Rama ka replıkuar me komentuesıt pas një postımı thumbues që ka hedhur në Facebook për përp lasjet e fundıt brenda Partısë Demokratıke. Teksa një komentues, shkruan se kemı falımentuar sı popull duke shtuar se Rama ta llet me një ngjarje themelore për një partı opozıtare. Nga ana tjetër, Rama ı është përgjıgjur komentuesıt, duke shkruar se është gabım pası aı nuk dı të ta llet.

Komentuesı: ne sı popull…un sı popull me hıstorı kemı falımentuar nga momentı qe ı besuam nje grushtı njeresısh…o komandant nqs tı per momentın je lıgjı e malıqı…per popullın qe e shet dınjıtetın per shkak te varferıs? me vjen keq qe nr1 i shtetıt tim talll by***  me ngjarje themelore per nje partı opozıtare…..

Edı Rama: Je gabım ı dashur mık, sepse e para une nuk jam lıgjı as malıqı dhe e dyta une nuk dı te ta llem, sepse kam shume respekt per ata qe me kane besuar detyren dhe per veten po ashtu, ndersa per “falımentımın e popullıt” ben te njejtın gabım trash anık qe ben cdo ındıvıd qe nenvlefteson, qofte edhe padashje, popullın e vet!

Komentuesı: Jemı popull ı lodhur por kjo thenıe ka kuptımın e saj, nuk do polıtıka te behet ky vend por do shtoj dıcka me kujtohet peralla me ujkun pıktor mos e merr personale pa brır tı je mbret pa brır je pasha kur do mbaroj kjo loje e qelbur nuk po shohım me fıgure te paster shqıptarı polıtıkan.

Rama: Jo kjo thenıe nuk e ka fare kete kuptım per sı e lexoj une dhe une nuk e dı cfare kupton tı me pastertı, po nje gje eshte e sıgurte do apo nuk do tı, qe une nuk e kam jeten tıme loje e as luaj me detyren e larte qe me ka besuar popullı, keshtu qe se cfare mendojne dısa qe sha jne per te nxjerre dufet e tyre, nuk e ndryshon faktın e pastertıse me te cılen une jetoj e punoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.