Nuk përmbahet Spiropali: Dëgjo këtu ti Sali. Mua nuk ma bën syri terr për këto që thua ti


Sali Berisha ka pasur nje debat te for’te diten e sotme me Elisa Spiropalin. Ai e ka ak uzuar ate si nje drejtoreshe dhe politikane qe i ka dhene tendera vellait te saj. Mirepo, Elisa e ka mohuar dhe ka thene se nuk ka perfituar kurre para nga taksapaguesit shqiptare.

Une e njoh vellain tim. E di ku punuon, sa e ka rrogen dhe ku jeton. Po ti Sali i njeh familjaret e tu?! Une jam serbes, nuk ma ben syri terr. Asnje cent nuk kane perfituar familjaret e mi nga taksapaguesit shqiptare.
Leave a Reply

Your email address will not be published.