Lajmi fundit! Doli kundër Belind Këlliçit, kërc’enohet me jetë Evi Kokalari


Evi Kokalari ka reaguar pas komenteve kers’enuese qe jane shkruar per te ne rrjetet sociale pas shkrimit te nje portali. Nje nga komentuesit kerkon qe dikush te dh un oje Kokalarin pasi shprehet: “Si nuk del njoni ta rr af mire dhe tia jap fl oket ne dore?”

Kokalari pretendon se po lin’cohet publikisht nga nje platforme mediatike dhe askush nuk po reagon. Ajo aku zon deputetin Belind Kelliçin si personin qe qendron pas portaleve qe e sul’mojne ate.

“Sa nga ju gazetare qe flisni ‘realitetin’ keni thene “boll” me kete ab’surditet. As nuk dua t’i hyj faktit qe ata qe predispozoheshin miqte e mi me te ngushte ne Tirane, i kane dhene platforme totalisht mon st rave si Belind Kellira, qe siç ma kane pranuar dhe ata vete – eshte mbas te gjitha ketyre su lm eve nga dy portalet plehra”- shkruan Kokalari.

Ajo shprehet se vetem ka de non cuar man’ipulimin e votes, por pas sjelljes me te cilen po perballet thote se demokratet e “merituan Lulzim Bashen”.

“Ne fakt ju te gjithe Lulzim Bashen e merituat. Ngrita zerin e vetme dhe dhashe ala rmin per Kelliçin, dhe ju s’keni kurajo te me dilni sado pak ne mbrojtje, pavaresisht qe keni qene deshmimtar te pakten te orientimit te votes.

Ab’surditeti i politikes shqiptare eshte 100% pergjegjesia juaj. Ju jeni njerez pa kellqe dhe meritoni situaten ku gjendeni. Nese misioni juaj ishte te ktheheshit ne PD-ne e 2013 – urime, asaj rruge i jeni futur”-shton ajo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *