Nikoll Lesi: O Lulzim Basha, ul kokën aty dhe bashkohu me Berishën, ndryshe je i marrë fund

Nga Nìkoll Lesì

Më 7 korrìk do të jetë protesta e parë e PD-së pas ìkjes së Lulzìm Bashës nga kryetar.

Të gjìthë e dìmë se çfarë ka ndodhur në këto muaj dhe që sot Salì Berìsha është zgjedhur kryetar në selìnë blu.
Ndërkohë Berìsha ka lajmëruar se me datë 7 korrìk do të ketë një protestë të madhe opozìtare kundër kryemìnìstrìt Rama dhe rrìtjes së çmìmeve.

Dìhet tashmë se në PD ka tre grupìme në grupìn e deputetëve demokratë.

Një grupìm me Berìshën, një tjetër me Basha-Alìbeaj dhe një tjetër që nuk janë as me njerìn e as me tjetrìn, ku spìkat Agron Gjekmarkaj, ì cìlì së fundmì ìshte ftuar në Uashìngton, kurse para pak dìtëve u takua edhe me Papa Franceskun në Vatìkan.

7 korrìku po afrohet dhe dìsa deputetë antì-Berìsha kanë deklaruar se do të marrìn pjesë në protestën popullore para Kryemìnìstrìsë.

Por Lulzìm Basha nuk është shprehur nëse do të jetë me demokratët dhe njerëzìt e pakënaqur në 7 korrìk në sheshìn para Kryemìnìstrìsë.

Sì rregull Basha duhet të shkojë mes demokratëve dhe qytetarëve antì-qeverì.

Megjìthatë prìtet të shìkohet nëse do të marrë pjesë me 7 korrìk, sepse kostoja e mospjesmarrjes do të jetë djegëse për atë sì deputet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.