Alibeaj ngelet vetëm. Nga Duma, Tabaku tek Açka, ja deputët e PD-se i bashkohen Sali Berishës


Sali Berisha e nisi diten e tij te punes me nje thirrje per qytetaret shqiptare per t’iu bashkuar pro testes se 7 korrikut.

Per here te pare Berisha njoftoi edhe vendin ku do te zhvillohet pro testa e 7 korrikut, perpara godines se kryeministrise.

Teksa Partia Demokratike eshte duke pergatitur strukturat per te siguruar pjesemarrje te larte pasditen e 7 korrikut, ajo qe eshte ende e paqarte eshte sjellja e deputeteve qe nuk e mbeshtesin dhe nuk e njohin Berishen si kryetar te Partise Demokratike.

Megjithate pertej kri zes se brendshme, organizimi i nje pro teste kunder qeverise pritet te bej bashke te gjithe deputetet demokrate.

Deputetja Flutura Açka thote se rrethanat mund t’ia pamundesojne pjesemarrjen por qytetareve i kerkon te pro testojne.

Partia Demokratike ka deklaruar se pro testa do te organizohet nga Fronti per Shpetimin e Shqiperise, nje organizim qe do te bej pjese veç forcave opozitare edhe perfaqesues te shoqerise civile.
Leave a Reply

Your email address will not be published.