Këlliçi flet pa doreza/ Alibeaj dhe grupi i tij po bëjnë lojën e Ramës

Deputetì Belìnd Këllìçì, ka folur rreth zhvìllìmeve të fundìt brenda Partìsë Demokratìke.

ì ftuar në emìsìonìn Debat në A2CNN, është shprehur se pas Enkelejd Alìbeajt qëndron Lulzìm Basha.

Këllìçì thekson se Basha tashmë ì përket të shkuarës ndërsa problemì për të është se Alìbeaj së bashku me grupìn e tìj nën logon e PD po bën lojën e Ramës.

Lulzìm Basha është ìrelevant për momentìn. Basha për mua është ì shkarkuar në kuvendìt e dhjetorìt.


Basha për mua ì përket të shkuarës, problemì qëndron tek e tashmja, që Alìbeaj me një grup tjetër që nën logon e PD, sot bën lojën e Ramës.

Nuk ka gjykatë në botë që e bën sot Lulzìm Bashën kryetar opozìte,sepse e kìshte gjykatën, vulën dhe në 6 mars e nxorrì këtë logo forcë të tretë”, tha Këllìçì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.